מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

פשטידת פטריות – פרווה

תבנית פיירקס בינונית

חומרים

2 בצלים גדולים קצוצים דק
2 קופסאות שימורי פטריות חתוכות
3/4 כוס שמן רגיל
½1 כוס קמח תופח
3-4 כפיות אבקת מרק בצל
6 ביצים
פלפל שחור
2-3 כפות שמיר קצוץ

אופן הכנה

• לשמן תבנית פיירקס בגודל בינוני.
• לערבב את כל החומרים לפי סדר הופעתם.
• לשפוך את התערובת לתבנית משומנת, להכניס לתנור מחומם בחום בינוני,
לאפות עד השחמה. לנעוץ קיסם עץ באמצע התבנית לבדיקת מוכנות האפיה.

הערה: במידת הצורך אפשר להפוך פשטידה זו לחלבית אם מוסיפים גבינה צהובה, בולגרית, או כל גבינה מלוחה אחרת, או תערובת של כל מיני גבינות קשות עד 150 גר'.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס