תבנית פיירקס מלבנית
חומרים
1 ק"ג קישואים
1 בצל גדול קצוץ דק
מעט שמן לטיגון
6 כפות שקדים טחונים
2 כפות קמח תופח
6 ביצים מופרדות
מלח + פלפל שחור
אופן הכנה
• לטגן את הבצל במעט שמן.
• לקלף הקישואים ולגרד אותם בפומפיה גסה. לפזר עליהם מעט מלח ולהעביר למסננת לניקוז נוזלים למשך כ-1/2 שעה.
• לערבב יחד: בצל, קישואים, חלמונים, קמח, שקדים, מלח ופלפל.
• להקציף את החלבונים לקצף יציב ולערבב בעדינות ביחד עם כל התערובת.
• לאפות בחום בינוני עד להשחמה.