מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

פשטידת קישואים עם שקדים

תבנית פיירקס מלבנית

חומרים

1 ק"ג קישואים
1 בצל גדול קצוץ דק
מעט שמן לטיגון
6 כפות שקדים טחונים
2 כפות קמח תופח
6 ביצים מופרדות
מלח + פלפל שחור

אופן הכנה

• לטגן את הבצל במעט שמן.
• לקלף הקישואים ולגרד אותם בפומפיה גסה. לפזר עליהם מעט מלח ולהעביר למסננת לניקוז נוזלים למשך כ-1/2 שעה.
• לערבב יחד: בצל, קישואים, חלמונים, קמח, שקדים, מלח ופלפל.
• להקציף את החלבונים לקצף יציב ולערבב בעדינות ביחד עם כל התערובת.
• לאפות בחום בינוני עד להשחמה.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס