מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

פשטידת תירס

תבנית פיירקס מלבנית

חומרים

1 בצל גדול קצוץ
1 כף קמח תופח
25 גרם חמאה
3/4 כוס חלב
6 ביצים מופרדות
400 גרם תירס משומר ומסונן
350 גרם גבינה צהובה מגורדת
1/4 כפית אגוז מוסקט טחון (לא יותר)
מלח + פלפל שחור

אופן הכנה

• לטגן את הבצל במעט שמן.
• בסיר קטן להמיס חמאה, להוסיף קמח ולבחוש, להוסיף חלב, לבחוש עד שהתערובת תסמיך, להוריד מהאש ולצנן מעט.
• להוסיף לסיר את החלמונים אחד אחרי השני תוך כדי בחישה.
• להוסיף את התירס המסונן, הבצל המטוגן, הגבינה, התבלינים ולערבב היטב.
• להקציף את החלבונים ולקפל בעדינות עם כל התערובת.
• לאפות בחום בינוני עד להשחמה.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס