מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

צ'ילי קון קארנה מקסיקני

כ-6 מנות

חומרים

1 בצל גדול קצוץ
3 כפות שמן
500 גרם בשר בקר טחון
4 שיני שום כתושות
1 פלפל ירוק או אדום חתוך לקוביות
1 כפית פפריקה
1/2 כפית פלפל שחור
1 כף כמון טחון
1/2 כפית אורגנו טחון
2 עלי דפנה
פפריקה חריפה או טיפות טבסקו לפי הטעם
100 גרם רסק עגבניות
1 קופסה שימורי שעועית לבנה ברוטב עגבניות
מלח לפי הטעם
מעט מים (לפי הצורך)

אופן ההכנה

• לטגן את הבצל עם השמן, להוסיף את הבשר, לפורר אותו בעזרת מזלג תוך כדי טיגון – עד להיווצרות פירורים ושינוי צבע.
• להוסיף את הפלפל והשום.
• לתבל בכל התבלינים הרשומים. את החריפות להוסיף בהתאם לרצוי.
• להוסיף רסק עגבניות ושעועית.
• לטעום ולהוסיף מלח במידת הצורך.
• לכסות את הסיר ולבשל על אש קטנה כ-30 דקות. לערבב מידי פעם ולהוסיף מים רותחים למניעת התייבשות. צריך להיות רוטב סמיך.
• להגיש בתוספת של פסטה מבושלת או אורז לבן.

הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס