כ-6 מנות
חומרים
1 בצל גדול קצוץ
3 כפות שמן
500 גרם בשר בקר טחון
4 שיני שום כתושות
1 פלפל ירוק או אדום חתוך לקוביות
1 כפית פפריקה
1/2 כפית פלפל שחור
1 כף כמון טחון
1/2 כפית אורגנו טחון
2 עלי דפנה
פפריקה חריפה או טיפות טבסקו לפי הטעם
100 גרם רסק עגבניות
1 קופסה שימורי שעועית לבנה ברוטב עגבניות
מלח לפי הטעם
מעט מים (לפי הצורך)
אופן ההכנה
• לטגן את הבצל עם השמן, להוסיף את הבשר, לפורר אותו בעזרת מזלג תוך כדי טיגון – עד להיווצרות פירורים ושינוי צבע.
• להוסיף את הפלפל והשום.
• לתבל בכל התבלינים הרשומים. את החריפות להוסיף בהתאם לרצוי.
• להוסיף רסק עגבניות ושעועית.
• לטעום ולהוסיף מלח במידת הצורך.
• לכסות את הסיר ולבשל על אש קטנה כ-30 דקות. לערבב מידי פעם ולהוסיף מים רותחים למניעת התייבשות. צריך להיות רוטב סמיך.
• להגיש בתוספת של פסטה מבושלת או אורז לבן.