מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

קדאיף

בניית פיירקס מלבנית בגודל בינוני בעלת שוליים גבוהים

חומרים: רוטב

2 כוסות סוכר
1 כוס מים
מיץ סחוט מ-1 לימון
1 כף מי ורדים

אופן הכנה

• להמיס על אש קטנה את חומרי הרוטב.
• לבשל במשך כ-5 דקות.
• לצנן היטב.

(אם אין, אפשר להשתמש בתמצית רום)

חומרים: בסיס

500 גרם איטריות לקאדאיף
מעט שמן או חמאה מומסת
100 גרם אגוזים קצוצים (לא הכרחי)

אופן הכנה

• לצקת שמן על הידיים, להפריד את גושי האיטריות ותוך כדי כך לשמן אותן, לפזר את האיטריות בשתי תבניות אפיה, לאפות בחום בינוני עד לקבלת צבע זהוב בהיר.
• בגמר אפיית האיטריות ובעודן חמות, לשפוך עליהן את הרוטב הקר. לא לערבב יותר מדי שהאיטריות לא יימעכו.

חומרים: קרם

2 גביעי שמנת מתוקה
1 שקית אינסטנט פודינג וניל
1 כוס חלב

אופן הכנה

• להקציף יחד את חומרי הקרם ולאחסן במקרר עד לשימוש בו.
• לרפד את תחתית התבנית ב-1/2 מכמות האטריות, מעליהם לפזר את הקרם, מעל הקרם לפזר אגוזים קצוצים, ולבסוף את הכמות הנותרת של האטריות.
• לאחסן במקרר לפחות 4 שעות לפני ההגשה.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס