מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

קינוח ברזילאי

חומרים
בישקוטים לבסיס
קופסת שימורי אפרסקים
קופסה חלב משומר
כמות זהה של חלב רגיל
2 חלמונים
ליקר או ברנדי
שמנת מתוקה מוקצפת

אופן הכנה
• לבשל על אש קטנה את שני סוגי החלב עד שיסמיך, אך לא ירתח.
• להוריד מהאש ולהוסיף את החלמונים.
• לרפד תבנית מלבנית בבישקוטים – טבולים ברוטב שימורי האפרסקים וברנדי.
• לסדר מעליהם פרוסות של אפרסקים.
• לשפוך מעל האפרסקים את סירופ החלב בעודו חם.
• לצנן ולעטר בקצפת.
• לאחסן במקרר לפחות 6 שעות לפני ההגשה.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס