מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

קישואים אישיים

לאפות בתבנית שקעים

חומרים לבצק

½2 כוסות קמח תופח
1 מרגרינה מחמאה
1 מיכל שמנת חמוצה

חומרים למילוי

בצל גדול קצוץ לקוביות קטנות
קופסת פטריות חתוכות
½1 גמבה חתוכה לקוביות ( אפשר אדומה וצהובה)
½1 כף אבקת מרק פטריות
2 ביצים
מעט חלב
2 חופנים גבינה צהובה כלשהי מגורדת, או גבינה בולגרית, או שניהם, או מעט תירס
מעט שום כתוש, פלפל שחור, מעט מלח

אופן ההכנה

• לערבב וללוש את חומרי הבצק ולהכניס למקרר לקירור כשעה.
• את חומר המילוי לטגן במעט שמן או חמאה.
• להוסיף כף וחצי אבקת מרק פטריות ולערבב. להוסיף שום כתוש, פלפל שחור ומעט מלח (במידת הצורך).
• לשפוך בהדרגה מעט חלב להסמכת העיסה. להוריד מהאש, להוסיף 2 ביצים ולערבב במהירות.
• להוסיף 2 חופנים גבינה צהובה מגורדת.
• ליצור כדורים קטנים מהבצק (בגודל פינג-פונג) ולרפד בהם השקעים המשומנים שבתבנית – כולל דפנות.
• למלא כל חור (המרופד בבצק) בכ-2 כפיות מילוי.
• לאפות בחום בינוני כ-30 ד' עד להשחמת הבצק וייצוב המילוי.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס