מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

קניידלך לפסח

חומרים

4 ביצים
½ 2 כוסות מים חמים
4 כפות שמן
2 כוסות קמח מצה
כפית שטוחה מלח
מעט פלפל שחור

אופן הכנה

• לטרוף את חלבוני הביצים במקצף יד, בקערה נפרדת לערבב חלמונים, שמן, מים, תבלינים וקמח מצה ולערבב בעדינות עם קצף הביצים.
• להשהות את התערובת בצד למשך 1/2 שעה עד שעה.
• ליצור כדורים קטנים בעזרת ידיים רטובות.
• להרתיח סיר עם מים ו-2 כפות אבקת מרק עוף, ולהחליק את הכדורים למים הרותחים. הכדורים יצופו למעלה, לבשל עוד כ-20 דקות.
• להוציא בכף מחוררת ולהניח בזהירות בקערה עם מרק עוף או במגש – מונחים אחד ליד השני.

לגיוון: לטגן בצל גדול חתוך לקוביות קטנטנות, להוסיף לתערובת.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס