חומרים לתערובת הדג חומרים לרוטב
1 ק"ג דג ללא עצמות קופסה עגבניות מרוסקות
1 בצל גדול שמן זית
4 שיני שום שום, מלח, פלפל שחור, פטרוזיליה
פטרוזיליה קצוצה 4 כפות מיץ לימון
2 ביצים
מעט קמח מצה
מלח + פלפל
כף אבקת מרק עוף
שמן לטיגון
אופן ההכנה
• לטחון יחד – דגים, בצל, שום, פטרוזיליה.
• לסחוט בידיים את הנוזלים שהצטברו.
• להוסיף – ביצים, קמח מצה ותבלינים, לערבב היטב לתערובת אחידה.
• ליצור קציצות קטנות ולטגן בשמן חם, טיגון קל.
• להרתיח בסיר רוטב שמכינים מכל החומרים הרשומים.
• לשים בתוך הרוטב הרותח את הקציצות המטוגנות.
• לבשל על אש קטנה כ-10 דקות.