חומרים
כרובית גדולה מפורקת לפרחים – לבשל במי מלח עד לריכוך
1 בצל גדול קצוץ – לטגן עד להזהבה במעט שמן
2 גזרים – מגורדים על פומפיה גסה
2 ביצים
מלח, פלפל שחור, מעט אבקת מרק עוף
כ-4 כפות גדושות פירורי לחם (במידת הצורך אפשר להוסיף)
אופן ההכנה
• לסנן את מי הבישול ולמעוך את הכרובית כמו פירה.
• לקרר מעט את הכרובית, להוסיף את שאר החומרים, לערבב וליצור
קציצות מאורכות.
• להניח את הקציצות בתבנית שטוחה מרופדת בנייר אפיה.
• לזרות מעט פירורי לחם מעל הקציצות המסודרות.
• לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד להשחמה – כ-45 דקות.