מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

קציצות כרובית אפויות

חומרים
כרובית גדולה מפורקת לפרחים – לבשל במי מלח עד לריכוך
1 בצל גדול קצוץ – לטגן עד להזהבה במעט שמן
2 גזרים – מגורדים על פומפיה גסה
2 ביצים
מלח, פלפל שחור, מעט אבקת מרק עוף
כ-4 כפות גדושות פירורי לחם (במידת הצורך אפשר להוסיף)

אופן ההכנה
• לסנן את מי הבישול ולמעוך את הכרובית כמו פירה.
• לקרר מעט את הכרובית, להוסיף את שאר החומרים, לערבב וליצור
קציצות מאורכות.
• להניח את הקציצות בתבנית שטוחה מרופדת בנייר אפיה.
• לזרות מעט פירורי לחם מעל הקציצות המסודרות.
• לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד להשחמה – כ-45 דקות.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס