מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

קרחם כרמל מחלב מרוכז

תבנית מיוחדת לקרם קרמל (כמו סיר פלא קטן)
חומרים
5 ביצים
2 סוכר וניל
1 קופסה חלב מרוכז
1 קופסה חלב רגיל
2 קופסאות מים פושרים
5-6 כפות סוכר לקרמל
אופן ההכנה
• להקציף ביצים שלמות עם סוכר וניל, להוסיף חלב ומים להמשיך להקציף עוד דקה.
• להמיס את הסוכר עד לקבלת קרמל בהיר.
• לשפוך את הקרמל לתבנית ומעליו להוסיף את תערובת החלב והביצים.
• אופים באמבט מים כשעה, בתנור שחומם מראש לחום בינוני.
(אמבט מים: בתבנית בעלת שוליים גבוהים ממלאים מים רותחים עד מחצית מגובהה ובאמצעיתה מעמידים את התבנית עם הקרם).
• לאחר צינון לאחסן במקרר. לפני ההגשה הופכים את התבנית על צלחת הגשה בעלת שוליים.
• רצוי להכין יום מראש.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס