מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

קרם בוואריה

חומרים לקרם

1 כוס חלב
3/4 כוס סוכר
1 כף קורנפלור
20 גרם אבקת ג'לטין ללא טעם
1/2 כוס מים חמים
2 כפיות תמצית וניל
2 כפות קוניאק
4 ביצים מופרדות
1 שמנת מתוקה

בסיס

1 חבילה בישקוטים
כוס חלב

לקישוט

100 גרם אגוזי מלך שבורים גס
סירופ שוקולד

אופן הכנה

• לערבב בסיר: קורנפלור, חלב, סוכר – להביא לרתיחה תוך כדי בחישה.
• להמיס את הז'לטין במים עד להמסת כל הגושים ולהוסיף לסיר.
• להוריד מהאש, להוסיף וניל וקוניאק, לתת לתערובת להתקרר עד לפושר.
• להוסיף את החלמונים אחד אחר השני תוך כדי בחישה מהירה.
• להקציף את החלבונים לקצף קשה ולהוסיף אותו לכל התערובת, בתנועות קיפול עדינות.
• להקציף את השמנת המתוקה לקצפת ולהוסיף אותה לתערובת כנ"ל.
• לרפד תבנית פיירקס מלבנית בבישקוטים טבולים בחלב, לצקת מעל את התערובת המוכנה.
• לאחסן במקרר לפחות 6 שעות לפני ההגשה.
• לפני ההגשה להזליף סירופ שוקולד ולפזר אגוזים קצוצים.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס