מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

רולדת תות שדה וקצפת ( גם לפסח)

תבנית מלבנית

בצק

4 ביצים מופרדות
4 כפות סוכר
4 כפות שמן
1 שקית אינסטנט פודינג וניל

אופן הכנה

• להקציף חלבונים + סוכר, להוסיף חלמונים ושמן ובסוף אבקת פודינג. לערבב בעדינות.
• לרפד תבנית בנייר אפיה משומן קלות, לשפוך את התערובת ולאפות בחום בינוני כ-10 דקות.
• בגמר האפיה להפוך את התבנית על מגבת ולגלגל את העוגה ללא הנייר. רצוי לפזר מעט אבקת סוכר על המגבת כדי שהעוגה לא תידבק.

מילוי

1 שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
תותים פרוסים

אופן הכנה

• להקציף את השמנת עם הסוכר.
• לפתוח את הרולדה המגולגלת במגבת, למרוח את הקצפת, באמצע לסדר שורה של תותים ולגלגל. לצפות במעט קצפת ולקשט בתותים.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס