תבנית מלבנית
בצק
4 ביצים מופרדות
4 כפות סוכר
4 כפות שמן
1 שקית אינסטנט פודינג וניל
אופן הכנה
• להקציף חלבונים + סוכר, להוסיף חלמונים ושמן ובסוף אבקת פודינג. לערבב בעדינות.
• לרפד תבנית בנייר אפיה משומן קלות, לשפוך את התערובת ולאפות בחום בינוני כ-10 דקות.
• בגמר האפיה להפוך את התבנית על מגבת ולגלגל את העוגה ללא הנייר. רצוי לפזר מעט אבקת סוכר על המגבת כדי שהעוגה לא תידבק.
מילוי
1 שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
תותים פרוסים
אופן הכנה
• להקציף את השמנת עם הסוכר.
• לפתוח את הרולדה המגולגלת במגבת, למרוח את הקצפת, באמצע לסדר שורה של תותים ולגלגל. לצפות במעט קצפת ולקשט בתותים.