חומרים
– נתח שלם של סינטה
– שיני שום שלמות
– שמן זית
– חרדל דיז'ון
– מלח ים גרוס
– פלפל שחור גרוס
– עלי רוזמרין או טימין
אופן ההכנה
• בעזרת סכין לחתוך חתכים קטנים מסביב לנתח הבשר ולדחוף פנימה את שיני השום.
• למרוח מסביב את הבשר בשמן זית ובחרדל דיז'ון.
• לפזר מלח ופלפל שחור גרוס.
• לפזר מעט עלי רוזמרין או טימין.
• להניח את הבשר בתבנית חסינת אש.
• לחמם את התנור לחום גבוה מאד ולהכניס את הבשר למשך 15 דקות לקבלת מכת חום לסגירת הבשר.
• להנמיך את החום לבינוני ולאפות במשך עוד כ-20 דקות. לבדיקת מוכנות אפשר לחרוץ בסכין, אם הבשר ורוד בתוכו סימן שהוא מוכן.
משך האפיה צריך להיות: על כל קילו בשר בנתח – 20 דקות בחום בינוני.