מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

רוסטביף בתנור

חומרים
– נתח שלם של סינטה
– שיני שום שלמות
– שמן זית
– חרדל דיז'ון
– מלח ים גרוס
– פלפל שחור גרוס
– עלי רוזמרין או טימין

אופן ההכנה
• בעזרת סכין לחתוך חתכים קטנים מסביב לנתח הבשר ולדחוף פנימה את שיני השום.
• למרוח מסביב את הבשר בשמן זית ובחרדל דיז'ון.
• לפזר מלח ופלפל שחור גרוס.
• לפזר מעט עלי רוזמרין או טימין.
• להניח את הבשר בתבנית חסינת אש.
• לחמם את התנור לחום גבוה מאד ולהכניס את הבשר למשך 15 דקות לקבלת מכת חום לסגירת הבשר.
• להנמיך את החום לבינוני ולאפות במשך עוד כ-20 דקות. לבדיקת מוכנות אפשר לחרוץ בסכין, אם הבשר ורוד בתוכו סימן שהוא מוכן.

משך האפיה צריך להיות: על כל קילו בשר בנתח – 20 דקות בחום בינוני.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס