אופן הכנה
• להכין בצק אחיד מכל החומרים.
• לעטוף בניילון ולאחסן במקרר למשך לילה.
• להקציף את חומרי הקרם, תחילה חלבונים עם סוכר, ואח"כ להוסיף אבקת פודינג במהירות איטית.
• לחלק את הבצק ל-4 חלקים, לרדד כל חלק למלבן.
• למרוח 1/4 מכמות הקרם המוקצף על כל אחד מהעלים.
• לגלגל לרולדה ולחתוך לפרוסות בעובי של כ-2 ס"מ.
• לסדר במרווחים בתבנית שטוחה משומנת, כך שפני השבלול כלפי מעלה.
• לאפות בחום בינוני-נמוך עד לקבלת צבע זהוב בהיר.