מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

שבלולים במילוי קרם וניל

חומרים לבצק
1 שמנת חמוצה
1 מרגרינה רכה
3 חלמונים
1 חב' קטנה קמח תופח

חומרים לקרם
3 חלבונים
1 כוס סוכר
1 אינסטנט פודינג וניל

אופן הכנה

• להכין בצק אחיד מכל החומרים.
• לעטוף בניילון ולאחסן במקרר למשך לילה.
• להקציף את חומרי הקרם, תחילה חלבונים עם סוכר, ואח"כ להוסיף אבקת פודינג במהירות איטית.
• לחלק את הבצק ל-4 חלקים, לרדד כל חלק למלבן.
• למרוח 1/4 מכמות הקרם המוקצף על כל אחד מהעלים.
• לגלגל לרולדה ולחתוך לפרוסות בעובי של כ-2 ס"מ.
• לסדר במרווחים בתבנית שטוחה משומנת, כך שפני השבלול כלפי מעלה.
• לאפות בחום בינוני-נמוך עד לקבלת צבע זהוב בהיר.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס