מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

שבלולי בצק עלים וגבינה

חומרים

1 חבילה בצק עלים
1/2 1 גביע גבינה 9%
2 כפות אבקת מרק פטריות

אופן הכנה

• לרדד את הבצק לעלה.
• לערבב את הגבינה עם אבקת המרק.
• למרוח את הגבינה מעל הבצק, לגלגל לרולדה, לחתוך פרוסות בעובי אצבע.
• לשמן תבנית שטוחה, להשכיב את הפרוסות כשהשבלול כלפי מעלה ולאפות בתנור בחום בינוני עד להשחמה.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס