מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

שניצל מושרה במרינדה

חומרים למרינדה

1 ביצה
1 כפית חרדל
פלפל שחור גרוס
כפית אבקת מרק עוף
שום כתוש

לטיגון

פירורי לחם
שמן

אופן הכנה

• לערבב את כל חומרי המרינדה עד לקבלת מרקם אחיד.
• להשרות ברוטב את נתחי השניצל למספר שעות לפני ההכנה.
• לטבול את נתחי השניצל בפירורי לחם בדרך המקובלת ולטגן בשמן חם.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס