חומרים
2 בצלים קצוצים
מעט שמן לטיגון
4 שיני שום כתוש
2 גזרים גדולים חתוכים לקוביות
עוף מחולק ל-6 חלקים
2 כוסות מים
2 כפות אבקת מרק בצל + 1/2 כוס מים
פפריקה מתוקה + מלח
2 כוסות אורז שטוף
אופן הכנה
¨ לטגן את הבצל הקצוץ במעט שמן.
¨ להוסיף את השום, קוביות הגזר להמשיך לטגן.
¨ להוסיף את חלקי העוף, מלח ופפריקה, לבשל על אש קטנה במשך כ-20 דקות.
¨ להוסיף 2 כוסות מים + אבקת מרק בצל מומס ב-1/2 כוס מים.
¨ לבשל על אש נמוכה עוד כ-20 דקות עד שהעוף כמעט מוכן.
¨ להוסיף לסיר את האורז השטוף והמסונן, להמשיך לבשל על אש מינימלית עד לריכוך האורז.
¨ כשהאורז מוכן, יש לעטוף את מכסה הסיר במגבת מטבח נקיה עד לזמן ההגשה.