מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

תבשיל עוף עם אורז

חומרים

2 בצלים קצוצים

מעט שמן לטיגון

4 שיני שום כתוש

2 גזרים גדולים חתוכים לקוביות

עוף מחולק ל-6 חלקים

2 כוסות מים

2 כפות אבקת מרק בצל + 1/2 כוס מים

פפריקה מתוקה + מלח

2 כוסות אורז שטוף

אופן הכנה

¨   לטגן את הבצל הקצוץ במעט שמן.

¨   להוסיף את השום, קוביות הגזר להמשיך לטגן.

¨   להוסיף את חלקי העוף, מלח ופפריקה, לבשל על אש קטנה במשך כ-20 דקות.

¨   להוסיף 2 כוסות מים + אבקת מרק בצל מומס ב-1/2 כוס מים.

¨   לבשל על אש נמוכה עוד כ-20 דקות עד שהעוף כמעט מוכן.

¨   להוסיף לסיר את האורז השטוף והמסונן, להמשיך לבשל על אש מינימלית עד לריכוך האורז.

¨   כשהאורז מוכן, יש לעטוף את מכסה הסיר במגבת מטבח נקיה עד לזמן ההגשה.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס