מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

תבשיל קישואים

חומרים

1 ק"ג קישואים בגודל בינוני
1 בצל גדול
2 כפות שמן
1/2 קופסה עגבניות מרוסקות
1/2 כוס מים
1 כף אבקת מרק עוף
1/2 כפית פלפל שחור
מלח לפי הטעם
2 כפות גדושות שמיר קצוץ

אופן הכנה

• לשטוף היטב את הקישואים (לא לקלף), להוריד את הקצוות, לחתוך כל קישוא לאורכו לארבע רצועות ואת הרצועות לחתוך לאצבעות באורך כ-3 ס"מ.
• לקצוץ את הבצל לקוביות קטנות ולטגן אותו בשמן.
• להוסיף את אצבעות הקישואים, לערבב.
• להוסיף את המים, העגבניות המרוסקות, אבקת המרק, הפלפל השחור.
• להביא לרתיחה, לכסות את הסיר ולבשל על אש קטנה ברתיחה עדינה כ-30 דקות, עד שהקישואים מתרככים אך עדיין נשארים פריכים. לערבב מידי פעם למניעת הידבקות לתחתית הסיר. לטעום ולהוסיף מלח במידת הצורך.
• לכבות את האש, להוסיף את השמיר הקצוץ ולערבב.

הערה: ניתן להחליף את הקישואים בשעועית ירוקה או שעועית צהובה ולהכין את התבשיל באותו אופן הכנה ואותם החומרים.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס