מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

תפוחי אדמה אפויים בשמן זית

חומרים

תפוחי אדמה בגודל בינוני לא קלופים
1 כף אבקת מרק בצל
1 כף אבקת מרק פטריות
1 כף אבקת מרק עוף
מעט אבקת שום או שום כתוש
חצי כוס שמן זית
מעט מים לפי הצורך

אופן ההכנה

• שוטפים היטב את תפוחי האדמה ומבשלים אותם בקליפתם במים כ-5-7 דקות.
• חוצים אותם לשניים, לאורכם, על קליפתם.
• מערבבים בקערה את אבקות המרק והשום עם שמן הזית ומדללים במעט מים עד לקבלת רוטב שלא יהיה דליל.
• טובלים כל חצי תפוח-אדמה ברוטב, ומניחים כשהחלק החצוי כלפי מטה, בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
• אופים בתנור בחום בינוני במשך כשעה, עד שהם רכים ושחומים.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס