מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

תפוחי אדמה בשמיר ולימון

חומרים
תפוחי אדמה קטנטנים בקליפה
שמן רגיל
מיץ לימון
שמיר קצוץ
מלח + פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
• לשטוף ולקרצף את התפוחי האדמה.
• לבשל אותם במים מומלחים עד לריכוך.
• לסנן את המים, להעביר לקערה ולהקפיץ עם שמן, מיץ לימון, שמיר קצוץ,
מלח ופלפל שחור גרוס.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס