מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

גלילי חזה עוף ממולא שזיפים (חמוץ מתוק)

כמות: כ-50 יחידות
חומרים                                                                          רוטב
2 ק"ג חזה עוף                                                               1 כוס רוטב סויה
כ-50 שזיפים מיובשים מגולענים                                      2 כוסות מים
קסמי שיניים                                                                   2 כפות חומץ
4 כפות סוכר
2 כפות קורנפלור                                                            4 שיני שום כתוש
1/4 כוס מים                                                                  1 כפית שטוחה זנגוויל טחון
רצועות דקות של פלפל אדום וירוק

אופן ההכנה

• לחתוך את חזה העו לפרוסות דקות ומהן רצועות רחבות כאורך השזיף.
• להוציא את הגלעין מהשזיף.
• לגלגל לגליל רצועת עוף סביב שזיף ולתפוס בקיסם שיניים שלא ייפתח.
• לטגן קלות את רצועות הפלפל, להוסיף את השום והזנגוויל, להוסיף את שאר חומרי הרוטב ולהרתיח.
• להכניס לרוטב הרותח את גלילוני העוף ולבשל כ-30 דקות. בסיום הבישול, להמיס את הקורנפלור עם המים, להוסיף לסיר, להרתיח שנית ולהוריד מהאש.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס