מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

פילה דג אפוי ביין פטריות וזיתים

חומרים

נתחי פילה בקלה או פילה אחר או דגי אמנון שלמים ומנוקים

מיץ לימון
אורגנו
מלח
פלפל שחור גרוס
קמח
שמן לטיגון

אופן הכנה

• לסדר את נתחי הדג בתבנית, לפזר עליהם מיץ לימון, מלח, אורגנו ופלפל, להשהות בצד למשך שעה לפחות.
• לחמם שמן במחבת, לטבול את נתחי הדג בקמח ולטגן משני הצדדים.
• להוציא ולהניח על נייר סופג.

רוטב

2 בצלים קצוצים קטן
1 קופסה פטריות חתוכות
3 עגבניות מקולפות וקצוצות
3 כפות זיתים ירוקים פרוסים
1 כוס יין לבן יבש
מלח + פלפל שחור + אורגנו
• לטגן את הבצל במעט שמן, להוסיף פטריות, ואח"כ את שאר החומרים.
• לבשל את הרוטב כ-10 דקות.

האפייה

• בתבנית פיירקס לצקת מעט מכמות הרוטב, מעל לסדר שכבה של דגים מטוגנים ומעליהם לשפוך את שארית הרוטב.
• לאפות בחום בינוני גבוה במשך 15 דקות. להגיש חם.
• אפשר לסדר את התבנית יום קודם ולאפות בתנור לפני ההגשה.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס