חומרים
1 ק"ג נתחי פילה דג
מיץ לימון + ומלח
2 בצלים קצוצים
4 שיני שום כתוש
1 פלפל אדום
1 פלפל ירוק חריף
שמן לטיגון
2 כפות רסק עגבניות
פפריקה מתוקה וחריפה
פלפל שחור
כף שטוחה אבקת מרק עוף
כפית סוכר
3 עלי דפנה
פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
• לפזר מיץ לימון ומלח מעל נתחי הדג ולהשהות למשך כשעה.
• לטגן בשמן את הבצל, להוסיף שום, פלפלים קצוצים, להמשיך לטגן.
• להוסיף רסק עגבניות ושאר חומרי התיבול. לטעום ולתבל לרמת חריפות רצויה.
• להרתיח את הרוטב ולהכניס את נתחי הדג כשהרוטב מכסה אותם.
• לבשל 20 דקות ולא יותר.