מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

דג אמנון במרינדה ים תיכונית

חומרים

2 דגי אמנון שלמים מנוקים
8 יחידות פלחי לימון דקים חתוכים לקוביות
2\1 כוס שמן זית
3\1 כוס יין
1 כפית פלפל שחור גרוס
6 כפות פטרוזיליה קצוצה
3 כפות פלפלים ירוקים ואדומים חתוכים לקוביות
מעט עשבי תיבול (שמיר, פטרוזיליה, ריחן)
מעט פלפל אדום חריף (אם רוצים)
6 שיני שום חתוכים לפרוסות
מלח לפי טעם

אופן הכנה:

• חורצים חתכים לרוחבם של הדגים.
• בתבנית אפיה מערבבים את כל החומרים למרינדה.
• משרים את הדגים כשעתיים בתוך המרינדה והופכים מדי פעם.
• אופים בתנור בחום של 200 מעלות למשך 20-25 דקות.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס