חומרים
10 מנות דג לוקוס (או בורי או אחר)
2 כפות פפריקה חריפה
3 כפות רסק עגבניות
10 – 12 שיני שום מעוכות
3/4 כוס שמן
מים לפי הצורך לבישול
מעט מלח
1 כפית כמון
1 כפית קימל – לא הכרחי
אופן ההכנה
• משרים את הדגים במים ומלח לפני הבישול.
• מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את הפפריקה, כוס מים ואת רסק העגבניות.
• מבשלים על אש נמוכה תוך כדי ערבוב כ-15 דקות. מדי פעם מוסיפים מעט מים לפי הצורך.
• שוטפים את הדגים במים ומוסיפים אותם לסיר, כשהרוטב מסמיך מעט.
• מוסיפים את שאר החומרים יחד עם עוד 3/4 כוס מים, ומבשלים על אש נמוכה 20 דקות.