מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

קציצות דגים ברוטב עגבניות

חומרים לתערובת הדג                                                         חומרים לרוטב
1 ק"ג דג ללא עצמות                                                             קופסה עגבניות מרוסקות
1 בצל גדול                                                                            שמן זית
4 שיני                                                                                    שום שום, מלח, פלפל שחור, פטרוזיליה
פטרוזיליה קצוצה                                                                    4 כפות מיץ לימון
2 ביצים
מעט קמח מצה
מלח + פלפל
כף אבקת מרק עוף
שמן לטיגון

אופן ההכנה

• לטחון יחד – דגים, בצל, שום, פטרוזיליה.
• לסחוט בידיים את הנוזלים שהצטברו.
• להוסיף – ביצים, קמח מצה ותבלינים, לערבב היטב לתערובת אחידה.
• ליצור קציצות קטנות ולטגן בשמן חם, טיגון קל.
• להרתיח בסיר רוטב שמכינים מכל החומרים הרשומים.
• לשים בתוך הרוטב הרותח את הקציצות המטוגנות.
• לבשל על אש קטנה כ-10 דקות.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס