מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

סלט תפוחי אדמה משודרג

חומרים (6 מנות)

10 תפוחי אדמה קטנים, קלופים
‭‬1/2 כוס אפונה עדינה מוקפאת
3 מלפפונים חמוצים במלח, חתוכים לקוביות קטנות
3 ביצים קשות, חתוכות לרבעים
1 גבעול סלרי ירוק, חתוך לקוביות קטנות
2 כפות עלי שמיר קצוצים
3 כפות בצל ירוק קצוץ
3 כפות מיונז משובח
מלח
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

• ממלאים סיר גדול במים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים אותם כ-15 דקות, עד שהם רכים אך לא מתפרקים. מוציאים עם כף מחוררת ומניחים בצד לצינון. משאירים את הסיר על האש.
• שמים את האפונה הקפואה בסיר וחולטים אותה כדקה. מסננים.
• לאחר שתפוחי האדמה הצטננו חותכים אותם לרבעים (אל תחתכו אותם כאשר הם עדיין חמים – הם יתפרקו ויאבדו את צורתם). מעבירים לקערה גדולה.
• מוסיפים לקערה את שאר המרכיבים ומערבבים בעדינות רבה. מגישים בטמפרטורת החדר.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס