מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

מוס טונה

חומרים

2 קופסאות טונה מסוננת (כ-400 גרם)
2 בצלים קצוצים
1 גביע שמנת מתוקה
2 כפות קטשופ
כמה טיפות טבסקו
4 כפות מיונז
1/4 כוס מיץ לימון
14 גרם ג'לטין
1/2 כוס מים חמים
מלח + פלפל שחור לפי הטעם

אופן הכנה

• לטגן בצל קצוץ במעט שמן, להוסיף טונה מפוררת ולהמשיך לטגן.
• להוסיף שמנת מתוקה, קטשופ, טבסקו, לבשל על אש קטנה 5 דקות.
• להוריד מהאש, להמיס ג'לטין במים חמים, להוסיף לטונה ולצנן מעט.
• להעביר את כל התערובת לבלנדר או מעבד מזון, לערבל ביחד עם מיונז
ומיץ לימון עד לקבלת קרם חלק.
• להעביר התערובת לתבנית בצורת דג או טבעת ג'ל של טאפרוור, לאחסן במקרר מספר שעות.
• לפני ההגשה להפוך על צלחת הגשה מקושטת.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס