מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

ממרח צמחי בטעם כבד

חומרים

1 קופסת שימורי אפונה מסוננת
150 גרם אגוזי מלך
4 ביצים קשות
2-3 בצלים מטוגנים במעט שמן
4-5 כפות מים חמים
מלח + פלפל שחור

אופן ההכנה

• להכניס את כל החומרים לבלנדר או למעבד מזון, לרסק היטב עד לקבלת קרם אחיד.
• לטעום ולהוסיף תיבול במידת הצורך.
• להגשה – אפשר למלא עם הסלט חצאי עגבניות קטנות.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס