מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

סלט תירס חם

חומרים

1 קופסת שימורי תירס
2 בצלים קצוצים
1 קופסת פטריות חתוכות
1/2 חבילה נבטים עבים
מלח + פלפל שחור גרוס
פפריקה
מעט רוטב סויה

אופן ההכנה

• לטגן את הבצל עד לשקיפות, להוסיף את הפטריות ולהמשיך לטגן.
• להוסיף את התירס והנבטים, לתבל בחומרי הרוטב ולהוריד מהאש.
• להגיש חם.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס