מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

עוגת גבינה מסורתית

תבנית פיירקס עגולה בגודל 26

חומרים 

3 גביעי גבינה 5%
½ 1 כוס סוכר
6 ביצים מופרדות
¼ כוס קורנפלור
1 חב' אינסטנט פודינג וניל

אופן הכנה

• להקציף את החלבונים ולהוסיף בהדרגה את הסוכר. להמשיך להקציף עד לקבלת קצף יציב.
• לערבב יחד חלמונים, גבינה, קורנפלור, אינסטנט פודינג וקליפת לימון.
• לאחד את תערובת הגבינה עם הקצף – בעדינות.
• לחמם את התנור מראש לחום של 200 מעלות ובזמן הכנסת העוגה לתנור להוריד ל-150 מעלות.
• להעביר את התערובת לתבנית משומנת, לאפות במשך שעה שלמה.
• בגמר האפיה להשאיר את העוגה בתנור לצינון למשך שעה נוספת – עם דלת סגורה.

ניתן לצפות בשמנת מתוקה מוקצפת.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס