מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

עוגת גבינה הונגרית

תבנית פיירקס מלבנית בגודל 25 על 35

חומרים לבצק:

250 גרם קמח
150 גרם חמאה
3 חלמונים
60 גרם אבקת סוכר
1/2 גביע שמנת חמוצה
קמצוץ מלח
קמצוץ קליפת לימון מגוררת

אופן הכנה

• מערבבים יחד קמח, חמאה, חלמונים, סוכר, שמנת חמוצה, מלח וקליפת לימון מגוררת. מניחים במקרר למשך 1/2 שעה.
• משטחים הבצק לעובי אצבע בתבנית משומנת בחמאה. דוקרים אותו בעזרת מזלג ואופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני חצי אפיה.

חומרים למילוי:

3 חלמונים
3/4 כוס סוכר
5 חב' גבינה 5%
1 גביע שמנת חמוצה
1 שקית סוכר וניל
1 כפית תמצית וניל
1 חב' פודינג אינסטנט וניל
2 כפות קורנפלור
——————————-
3 חלבונים + 1/2 כוס סוכר

אופן הכנה

• מערבבים היטב החלמונים והסוכר, מוסיפים את הגבינה, שמנת חמוצה וכל שאר החומרים לפי הסדר הרשום.
• מקציפים את החלבונים + 1/2 כוס סוכר. מקפלים פנימה את תערובת הגבינה.
• מעבירים את התערובת על הבצק החצי אפוי. משיבים לתנור ואופים בחום בינוני עוד כשעה עד שהבצק אפוי בצבע צהוב.

חומרים לציפוי

3 חלבונים שנשארו מהבצק
2 כפות סוכר

אופן ההכנה

• מקציפים חלבונים עם הסוכר לקצף קשה.
• מזליפים מן הקצף על הגבינה. משיבים לתנור החם למספר דקות עד שמזהיב קלות.
• בגמר האפיה להשאיר את העוגה בתנור לצינון עם דלת פתוחה.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס