תבנית קפיצית מס' 28 או תבנית פיירקס בגודל דומה
חומרים – בסיס
1 חב' ביסקויטים "פתי-בר" מרוסקים גס
200 גר' חמאה מומסת
אופן הכנה
• לפזר את שברי הביסקויטים בתבנית, לשפוך מעליהם את החמאה המומסת ולערבב עד לספיגה. לישר בתחתית התבנית.
חומרים – מלית
2 גביעי גבינה 9%
1 כוס סוכר (פחות 2 כפות)
1 חלמון ביצה
2 מיכלי שמנת מתוקה
1 שקית ג'לטין (14 גרם)
1/2 כוס מים רותחים
אופן ההכנה
• להמיס את הג'לטין במים חמים, לצנן מעט.
• לערבב גבינה עם חלמון וסוכר, להוסיף ג'לטין.
• להקציף שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר הנותרים מהכוס.
• לערבב את הקצפת עם תערובת הגבינה.
• לצקת לתבנית המרופדת, לאחסן ללילה במקרר, ולמחרת היום לצפות באוכמניות.
ציפוי אוכמניות
קופסת שימורי אוכמניות +
1 שקית ג'לטין מומס
או
קונפיטורת אוכמניות
אופן ההכנה
• לבחור אחת מאפשרויות הציפוי, לשפוך מעל הגבינה.
• לאחסן במקרר.