מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

פאיי פקאן

בצק

½1 כוס קמח רגיל
½1 כף סוכר
קורט מלח
150 גרם קוביות חמאה קרה
2 כפות מי קרח

הכנה

• לערבב במערבל חשמלי (או ביד) את כל חומרי הבצק, לפי הסדר הרשום, עד לקבלת תערובת פירורית. לאסוף לכדור בצק.
• לשמן התבנית, לרפד בבצק את התחתית ומעט בדפנות. לחורר הבצק במזלג.
• להכניס התבנית להקפאה ל-10 דקות בערך.
• לחמם תנור לחום בינוני (175 מעלות), לאפות את הבצק חצי אפיה כ-20 דקות.

מילוי

250 גר' חצאי אגוזי פקאן
2/3 כוס סירופ מייפל
50 גרם חמאה
1/2 כוס שמנת מתוקה
1 ביצה
1 כף ליקר תפוזים (קואנטרו או גרנד מרנייה)

הכנה

• בסיר קטן על האש להמיס את הסירופ והחמאה, להוריד מהאש ולהוסיף האגוזים, השמנת המתוקה, ביצה וליקר ולערבב. לצנן כ-5 דקות
• לשפוך את התערובת על הבצק ולהמשיך לאפות עוד כ-30 דקות.

הצעת הגשה: אפשר להגיש עם קצפת או גלידת וניל.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס