שתי תבניות מאורכות
חומרים
4 ביצים מופרדות
3/4 כוס סוכר
1/3 כוס דבש
1/3 כוס סירופ מייפל
1 קופ' שמנת מתוקה
3/4 כוס שמן
2 כוסות קמח תופח
1/2 כפית סודה לשתיה
1 כפית קינמון
קורט ציפורן טחון
לקישוט – חצאי אגוזי מלך • להקציף יחד חלבונים + סוכר, להוסיף את החלמונים ולערבב בעדינות.
הכנה
• לערבב בקערה נפרדת את החומרים הרטובים.
• בקערה נפרדת לערבב את החומרים היבשים.
• להוסיף את החומרים הרטובים לקצף ולערבב בעדינות.
• לבסוף להוסיף את החומרים היבשים ולערבב בתנועות קיפול.
• להעביר לתבנית משומנת, לעטר למעלה בחצאי אגוזי מלך.
• לאפות בתנור שחומם מראש לחום 180 מעלות (חום בינוני) כ-45 דקות.