חומרים
1 חבילה קמח תופח
1 מרגרינה
150 גרם גבינה צהובה מגורדת
250 גרם גבינות לבנות מכל סוג שהוא
לציפוי
1 ביצה טרופה
שומשום
אופן הכנה
• לערבב את כל החומרים ביחד, ללוש לקבלת בצק אחיד, לחלק ל-4 חלקים.
• לכסות בניילון, להשהות את הבצק במקרר למשך שעה לפחות.
• לרדד מכל חלק עיגול, לחתוך 12 משולשים ולגלגל כל משולש מהחלק הרחב כלפי הקודקוד.
• לסדר את הסהרונים בתבנית שטוחה מרופדת בנייר אפייה, להבריש אותם בביצה טרופה ולפזר שומשום.
• לאפות בתנור בחום בינוני עד כדי השחמה.