מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

סהרונים מלוחים

חומרים

1 חבילה קמח תופח
1 מרגרינה
150 גרם גבינה צהובה מגורדת
250 גרם גבינות לבנות מכל סוג שהוא

לציפוי

1 ביצה טרופה
שומשום

אופן הכנה

• לערבב את כל החומרים ביחד, ללוש לקבלת בצק אחיד, לחלק ל-4 חלקים.
• לכסות בניילון, להשהות את הבצק במקרר למשך שעה לפחות.
• לרדד מכל חלק עיגול, לחתוך 12 משולשים ולגלגל כל משולש מהחלק הרחב כלפי הקודקוד.
• לסדר את הסהרונים בתבנית שטוחה מרופדת בנייר אפייה, להבריש אותם בביצה טרופה ולפזר שומשום.
• לאפות בתנור בחום בינוני עד כדי השחמה.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס