מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

חלה

חומרים

40 גרם שמרים
1/2 כוס מים פושרים
2 כפות סוכר
1/2 כוס חלב פושר
100 גרם מרגרינה או חמאה מומסת
5 כוסות קמח
2 ביצים שלמות
1 כפית מלח

אופן הכנה

• לערבב בקערית את השמרים עם ½ כוס מים פושרים והסוכר, להמתין כ-10 דקות לתסיסה.
• בקערה נפרדת לערבב את שאר החומרים, להוסיף את תערובת השמרים וללוש לקבלת בצק אחיד, לכסות בניילון ולהעמיד להתפחה במקום חמים עד להכפלת נפח הבצק.
• ללוש היטב במשך כמה דקות את הבצק שתפח מעל משטח מקומח, לגלגל גלילים מהבצק, לקלוע צמות, להניח בתבנית ארוכה ולהעמיד להתפחה נוספת.
• למרוח ביצה ולאפות בחום בינוני נמוך כ-40 דקות.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס