מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

לחם בירה

חומרים

1 חב' קטנה קמח תופח
1 פחית בירה שחורה (מאלט)
2 כפות שמן זית
1 כף שטוחה אבקת מרק בצל
אגוזים קצוצים או גרעיני חמנייה או זיתים
שמן זית לשימון התבנית

אופן הכנה

• לערבב יחד את כל החומרים.
• לשמן תבנית אינגליש קייק בשמן זית.
• לחמם תנור לחום בינוני (180) ולאפות עד להשחמה כ-30 – 40 דקות.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס