חומרים
1 כוס קמח תפוחי אדמה
1 כף קמח מצה מנופה דק
1 כוס מים
2 כפות שמן
½ כפית מלח
6 ביצים
אופן הכנה
• לטרוף את הביצים במקצף יד, להוסיף את שאר החומרים.
• לחמם מחבת טפלון על להבה בינונית, לשמן מעט, לצקת מן הבלילה שכבה דקה כמו לבלינצ'ס ולטגן עד להתייבשות. להפוך לצד שני לעוד כדקה.
• להניח על צלחת ולהמשיך לטגן את כל החביתיות.
• מגלגלים יחד כל 4 חביתיות, מניחים על קרש חיתוך, וחותכים בסכין חדה רצועות דקיקות כאיטריות.
• מאחסנים במקרר בכלי מכוסה למניעת התייבשות. מגישים במרק חם.