מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

עוגה פשוטה לקפה

תבנית קפיצית מס' 26

חומרים

בסיס
4 ביצים מופרדות
1/2 1 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
3/4 כוס מיץ תפוזים
1/2 3 כפות אבקת שוקולית
1/2 1 כוס קמח תופח
1 שקית אבקת אפיה


במידה ורוצים עוגה חגיגית -

ציפוי
1 שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר

אופן הכנה

 


• להקציף את החלבונים עם הסוכר.
• לערבב את אבקת האפיה עם החלמונים ולהוסיף אותם לקצף.
• להוסיף את שאר החומרים.
• לשפוך לתבנית משומנת ולאפות בחום בינוני כשעה.

 

 

 

ניתן לצפות אותה בקרם הבא:

 

• להמיס יחד על אש נמוכה או במיקרו, לצנן ולשפוך על העוגה.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס