חומרים
2 ביצים שלמות
2-3 כפות סוכר
2 גביעי גיל
1 שקית סוכר וניל
1 כף ברנדי (לא חובה)
1 שקית קטנה קמח תופח (½2 כוסות)
אופן ההכנה
• לערבב הכל יחד (במקצף יד) לפי הסדר הרשום לתערובת אחידה.
• בעזרת כף לצקת כדורים לתוך שמן חם ולהזהיב משני הצדדים.
(ביד שמאל למלא כף מהתערובת, וביד ימין להוריד בעזרת מרית לתוך הסיר).
• לטגן על אש בינונית עד להזהבה, להוציא בכף מחוררת ולהניח על נייר סופג.
• אחרי צינון לפזר אבקת סוכר.