מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

בצקניות איטלקיות

חומרים לבצק

1/2 2 כוסות קמח רגיל
2 חלמונים
2 ביצים שלמות
2 שקיות סוכר וניל
1 כף מרגרינה מומסת
2 כפות קוניאק
שמן לטיגון

חומרים לסירופ סוכר
1 כוס סוכר
1/2 כוס מים
כף מיץ לימון
1 כפית מי ורדים
(אם אין, אפשר להשתמש בתמצית רום)

להרתיח על אש קטנה במשך 10 דקות.

אופן הכנה

• להכין בצק אחיד וגמיש מכל החומרים. לקרר לפחות שעה במקרר.
• לחלק את הבצק ל-3 חלקים. לרדד על משטח מקומח קלות עד קבלת מלבן דק מאוד.
• לחמם בסיר שמן לחום גבוה אך לא רותח.
• לחתוך מהבצק רצועות, לגלגל לצורת קשר ולטגן עד לקבלת צבע זהוב בהיר.
• לפזר אבקת סוכר או סירופ סוכר.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס