חומרים לסירופ סוכר 1 כוס סוכר 1/2 כוס מים כף מיץ לימון 1 כפית מי ורדים (אם אין, אפשר להשתמש בתמצית רום)
להרתיח על אש קטנה במשך 10 דקות.
אופן הכנה
• להכין בצק אחיד וגמיש מכל החומרים. לקרר לפחות שעה במקרר. • לחלק את הבצק ל-3 חלקים. לרדד על משטח מקומח קלות עד קבלת מלבן דק מאוד. • לחמם בסיר שמן לחום גבוה אך לא רותח. • לחתוך מהבצק רצועות, לגלגל לצורת קשר ולטגן עד לקבלת צבע זהוב בהיר. • לפזר אבקת סוכר או סירופ סוכר.