מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

כדורי תמרים

חומרים

500 גרם תמרים ללא חרצנים (1 חבילה)
1/2 כוס מים
1/2 כוס סוכר
70 גרם גולדבנד
1/2 כפית קינמון
1/3 כפית ציפורן טחון
2 כפות מיץ לימון
2 שקיות סוכר וניל
1 כף ברנדי
קורט מלח
1 כוס פירורי ביסקוויטים
לקישוט: פתיתי קוקוס או אגוזים טחונים

אופן ההכנה

• חותכים את גוש התמרים לחתיכות. שמים בסיר שטוח עם תוספת מים, סוכר מרגרינה, ומחממים על אש בינונית עד שמתקבלת עיסה חלקה.
• מסירים מהאש ומוסיפים קינמון, ציפורן, מיץ לימון, וניל, ברנדי, מלח – בוחשים היטב.
• מוסיפים את פירורי הביסקוויטים ומערבבים, משהים כ-1/2 שעה לצינון.
• בידיים לחות יוצרים כדורים קטנים. מגלגלים אותם בפתיתי קוקוס או אגוזים.
• מניחים בעטרות נייר.
• מאחסנים במקרר בכלי סגור.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס