חומרים
500 גרם תמרים ללא חרצנים (1 חבילה)
1/2 כוס מים
1/2 כוס סוכר
70 גרם גולדבנד
1/2 כפית קינמון
1/3 כפית ציפורן טחון
2 כפות מיץ לימון
2 שקיות סוכר וניל
1 כף ברנדי
קורט מלח
1 כוס פירורי ביסקוויטים
לקישוט: פתיתי קוקוס או אגוזים טחונים
אופן ההכנה
• חותכים את גוש התמרים לחתיכות. שמים בסיר שטוח עם תוספת מים, סוכר מרגרינה, ומחממים על אש בינונית עד שמתקבלת עיסה חלקה.
• מסירים מהאש ומוסיפים קינמון, ציפורן, מיץ לימון, וניל, ברנדי, מלח – בוחשים היטב.
• מוסיפים את פירורי הביסקוויטים ומערבבים, משהים כ-1/2 שעה לצינון.
• בידיים לחות יוצרים כדורים קטנים. מגלגלים אותם בפתיתי קוקוס או אגוזים.
• מניחים בעטרות נייר.
• מאחסנים במקרר בכלי סגור.