מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

עוגיות פיצוחים

חומרים

200 גר' גרעיני חמניה (לא קלויים)
100 שקדים מולבנים חצויים
150 גר' שומשום
1/2 כוס סוכר חום (או לבן)
2 חלבוני ביצה

(אפשר לגוון גם גרעיני דלעת (ולהוריד ממשקל הגרעינים האחרים – שיהיה סה"כ 450 גר' פיצוחים)

אופן הכנה

• בקערה לערבב את כל החומרים היבשים כולל סוכר.
• להוסיף את החלבונים ולערבב עד להיווצרות עיסה אחידה.
• לחמם תנור ל-170-180 מעלות, לרפד תבנית גדולה ושטוחה בנייר אפיה, ובעזרת כפית להניח תלוליות לא גבוהות (שטוחות) מהתערובת במרווחים ביניהם.
• לאפות עד להשחמה קלה ובהירה בערך 20-25 דקות.
• אחרי צינון מלא להכניס לכלי אטום.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס