מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

מאפה תפוחי אדמה ובטטות

חומרים
1 ק"ג תפוחי אדמה קלופים ופרוסים דק
1 ק"ג בטטות קלופות ופרוסות דק
1 ק"ג בצלים קלופים ופרוסים דק
מעט שמן רגיל לשימון
מלח + פלפל שחור
אגוז מוסקט טחון
חמאה או מרגרינה בטעם חמאה
שמן זית
אופן הכנה
• לשמן תבנית אפיה ולסדר בצורת מניפה שכבת פרוסות תפוחי אדמה.
• לתבל במלח, פלפל, אגוז מוסקט.
• לסדר שכבת פרוסות בצל (באותה צורה).
• לתבל במלח, פלפל, אגוז מוסקט.
• לסדר שכבת פרוסות בטטות – כנ"ל.
• לתבל במלח, פלפל, אגוז מוסקט.
• לפזר חתיכות קטנות של מרגרינה מעל השכבה האחרונה, לצקת מעט שמן זית, לכסות בנייר אלומיניום.
• מעל התבנית המלאה מניחים תבנית נוספת ליצירת לחץ, לאפות בחום בינוני
כ- ½ 1 שעה.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס