מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

שעועית ירוקה מוקפצת

חומרים

1 שקית (800 גר') שעועית ירוקה עדינה קפואה
מעט שמן להקפצה
4 כפות רוטב סויה
2 כפות צ'ילי מתוק
2 כפות חומץ בלסמי
2 כפות מיץ לימון
1 כף סוכר
4 שיני שום כתוש
פלפל שחור גרוס
להגשה – שומשום קלוי

אופן הכנה

• להשרות את השעועית הקפואה למספר דקות במים רותחים, לסנן היטב.
• לחמם שמן, להוסיף את השום ולטגן אותו מעט, להוסיף את השעועית המסוננת ולהקפיץ אותה כ-5 דקות.
• להוסיף את כל חומרי התיבול ולהמשיך להקפיץ עוד מספר דקות. לטעום ולשפר תיבול לפי הטעם.
• השעועית צריכה להישאר קריספית ולא רכה מדי.
• לפני ההגשה לפזר למעלה שומשום קלוי או תערובת של שומשום-שקדים-גרעינים קלויים.
• מוגש פושר או בטמפרטורת החדר.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס