מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

פסטה בשמנת ופטריות

חומרים
1/2 חב' פסטה פרפרים או קונכיות
1 בצל קצוץ לקוביות קטנות
1 קופסה קטנה פטריות חתוכות
מעט חמאה לטיגון
1 שמנת מתוקה לא מוקצפת
1 כף שטוחה אבקת מרק פטריות
1/3 כוס חלב
מלח + פלפל שחור לפי הטעם
קמצוץ אגוז מוסקט (לא הכרחי)

אופן הכנה
• לבשל את הפסטה לפי ההוראות המופיעות על האריזה.
• לטגן את הבצל בחמאה, להוסיף את הפטריות ולהמשיך לטגן.
• לצרף את השמנת ולהביא לרתיחה.
• לערבב את אבקת המרק עם החלב ולהוסיף לסיר עם השמנת. להרתיח על אש קטנה תוך כדי בחישה עד שיסמיך. אם יצא סמיך מדי אפשר לדלל במעט חלב.
• להוסיף תבלינים לפי הצורך ולערבב את הרוטב עם הפסטה המבושלת.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס