חומרים
1/2 חב' פסטה פרפרים או קונכיות
1 בצל קצוץ לקוביות קטנות
1 קופסה קטנה פטריות חתוכות
מעט חמאה לטיגון
1 שמנת מתוקה לא מוקצפת
1 כף שטוחה אבקת מרק פטריות
1/3 כוס חלב
מלח + פלפל שחור לפי הטעם
קמצוץ אגוז מוסקט (לא הכרחי)
אופן הכנה
• לבשל את הפסטה לפי ההוראות המופיעות על האריזה.
• לטגן את הבצל בחמאה, להוסיף את הפטריות ולהמשיך לטגן.
• לצרף את השמנת ולהביא לרתיחה.
• לערבב את אבקת המרק עם החלב ולהוסיף לסיר עם השמנת. להרתיח על אש קטנה תוך כדי בחישה עד שיסמיך. אם יצא סמיך מדי אפשר לדלל במעט חלב.
• להוסיף תבלינים לפי הצורך ולערבב את הרוטב עם הפסטה המבושלת.