מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

מרק בולונז

הכמויות לסיר בגודל 5 ליטר

חומרים
2 בצלים קצוצים
2 גזרים חתוכים לקוביות
1 כרישה (החלק הלבן) פרוס
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
1 ראש סלרי חצוי לשניים
1 פלפל חריף ירוק (לא הכרחי)
מעט שמן זית לטיגון
קופסה גדולה עגבניות מרוסקות
300 גרם בשר טחון
מים עם 2-3 כפות אבקת מרק עוף
תבלינים – מלח, פלפל שחור, מעט סוכר, אורגנו טחון
2-3 כפות אורז שטוף

אופן ההכנה
• בסיר הבישול מטגנים מעט את הבצל לשקוף, מוסיפים את שאר הירקות (למעט הסלרי) וממשיכים לטגן עוד כ-5 דקות.
• מוסיפים את העגבניות המרוסקות וממלאים את הסיר במים, מוסיפים את ראש הסלרי, מביאים לרתיחה. מוסיפים את הבשר הטחון כשהוא מפורר לפרורים, מביאים שוב לרתיחה תוך כדי בחישה כדי לפורר את הבשר.
• מוסיפים את אבקת המרק ואת שאר התבלינים. טועמים ומוסיפים מלח במידת הצורך. מבשלים כ-30 דקות.
• מוסיפים את האורז השטוף ומבשלים עד לריכוך והתנפחות האורז. (את ראש הסלרי זורקים בתום הבישול).

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס