מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

מרק כרובית

מצרכים – לסיר בגודל 4 ליטר:

4 קישואים
1 כרובית גדולה
2-3 תפוחי אדמה
1 ליטר חלב (או לחילופין חלק קוקוס)
מים
אבקת מרק עוף
מלח, פלפל שחור
1 מיכל שמנת מתוקה
מעט אגוז מוסקט מגורד

אופן ההכנה:

• להרתיח את כל החומרים – למעט השמנת ואגוז המוסקט – במשך כ-1/2 שעה.
• לרסק במוט ריסוק בתוך הסיר.
• להוסיף השמנת המתוקה, ולחמם את המרק שוב עד סף רתיחה. להוסיף מעט אבקת אגוז מוסקט.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס